Våre kundegrupper

Vi kan kan tilpasse våre løsninger til behovene innenfor bedrifter, offentlig sektor og mediebransjen og antagelig andres behov også.

DAM for:

Bedrifter

Mange bedrifter har utfordringer når det kommer til grafisk profil og merkevare. Med mange potensielle brukere av den nye logoen eller sommerens produktserie er det viktig at folk vet hva som finnes og får tilgang til dette på en enkel måte. Administrator kan enkelt dele tilganger og legge til, eller ta vekk, innhold. Brukere kan være trygge på at det de ser er lov å bruke.

Vi har direkte integrasjoner i MS Office og InDesign samt integrasjoner med publiseringsløsninger. Dette lar brukere jobbe i det programmet de skal bruke hele tiden og de har verktøy som automatisk håndterer det tekniske som størrelser og formater.

DAM for:

Offentlig sektor

I det offentlige er forvaltning og dokumentasjon viktige bruksområder. Brukere finnes i hele sektoren og det dekker nyhets-innhold så vel som arkiv og museum. Vi har mulighet for å tilpasse all metadatahåndtering til å passe fagmiljøet og deres terminologier. Sammen med gode rutiner for kvalitetssikring gir dette løsninger som krever lite administrasjon og gode søkemuligheter, også i publikasjoner og rapporter.

DAM for:

Mediebransjen

Det var her vi startet og vi er her fortsatt, 30 år senere, men med andre verktøy siden hele bransjen har endret seg på disse årene.

Fra effektiv sortering av store mengder filer på en hektisk desk til integrasjon i redaksjonelle systemer for publisering på papir og nett.

Vi kontrollerer størrelser og farger, vi henter og leverer filene og konverterer til rett format for bruken. Digitale arkivbaser slutter ikke å vokse og stadig flere vil ha tilgang på innhold de trygt kan bruke.